Ons programma

AI voor iedereen

Wanneer je niets of weinig weet van Kunstmatige Intelligentie, is de gratis toegankelijke workshop AI voor iedereen een uitkomst. Op speelse wijze worden de beginselen van Kunstmatige Intelligentie (AI) uitgelegd. Hier komen geen moeilijke wiskunde formules bij, enkel voorbeelden en afbeeldingen. Kortom, toegankelijk voor iedereen.

Tijdens de workshop zal de AI uit 2001: A Space Odyssey (een film die aansluitend in de buitenbios vertoond wordt) worden vergeleken met de huidige stand van zaken.

Mensen die de workshop hebben gevolgd, kunnen zich makkelijk mengen in de verschillende discussies over AI in onze samenleving.

Eric Postma is hoogleraar kunstmatige intelligentie aan de Jheronimus Academy of Data Science (JADS). Als geen ander kan hij iets ingewikkelds uitleggen op een manier die iedereen snapt.

Gratis evenement
Omdat AI ons allemaal raakt, en om inclusiviteit te bevorderen, is ervoor gekozen het evenement AI voor iedereen gratis toegankelijk te maken. ‘Koop’ wel een kaartje (voor €0,00) want alleen met een kaartje heb je toegang en reken maar dat het event uitverkocht raakt. 

Vrijdag 1 september 19:30 uur